Název | Množství a jednotka |
---|---|
kysané zelí | 500 g |
uzené koleno | 1/2 kg |
čabajská klobása | 1 ks |
cibule | 2 ks |
česnek | 4 ks |
špek | 50 g |
sušené houby | 50 g |
bobkový list | 2 ks |
nové koření | 5 kuliček |
mletá sladká paprika | 2 lžičky |
sádlo | 30 g |
zakysaná smetana | 1 ks |
sůl | |
pepř | |
hladká mouka | 1 lžička |
Postup: Krůtí nebo kuřecí maso nakrájíme na medailonky, dáme do misky a promícháme se 2... zobrazit recept
Postup: Čočku uvaříme v osolené vodě doměkka. Lilek a cuketu omyjeme a neoloupané... zobrazit recept
Postup: Pstruhy si omyjeme, osušíme , nasolíme a necháme odležet. Žampiony oloupeme,... zobrazit recept
Postup: Tak se dáme do přípravy jíšky (nebo zásmažky, je to to samé). Fakt to není nic... zobrazit recept
Postup: Porce lososa bez kůže osolíme, okořeníme citronovým pepřem, vložíme do pekáčku,... zobrazit recept
Penzion Vraník – ubytování Zlín je nově zrekonstruováno a nabízí v rámci ubytování 35 lůžek v 8 pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny stylovým dřevěným nábytkem, sociálním zařízením, LCD televizí, lednicí a WIFI.... zobrazit článek
Hotel se nachází na náměstí malebného městečka Bouzov, přímo pod pohádkovým...